REFERENSER
– Citat från åhörare.


🧠


”Jennys föreläsning var precis vad vi ville ha i uppstarten av arbetsåret! Rolig, inspirerande, stundtals allvarlig och tankeväckande. Alla hade en trevlig stund och gick därifrån med nya insikter som vi kommer att ha nytta och glädje av inte bara i arbetet.”

Fredrik Hast, verksamhetschef,
Malmö Kulturskola

🧠


"Jenny, vilken FANTASTISK presentation! Du kan gå HUR långt som helst!"

Tina Eskilsson, konstnär

🧠


”Tusen tack för ett strålande bra seminarium i går. Empatiskt, intellektuellt och mycket underhållande. Det gav också många praktiska uppslag och ansatser. Ett av de bästa jag sett inom detta område under mina trettio år som civil strategikonsult.”

Pär Malmberg
Överstelöjtnant (reserv)
Stabsofficer

🧠


"Som rektor i Malmö och Trelleborg har jag varit runt på en mängd olika föreläsningar och jag har också haft förmånen att röra mig både nationellt och internationellt. Den här föreläsningen med Jenny som jag tog del av idag var något av det absolut bästa jag har hört, och jag skulle aldrig tveka att rekommendera Jenny till vem som helst."

Anders Wramnell, utbildningschef gymnasiet och vuxenskolan i Trelleborgs kommun.


🧠


"Kan man få vardagen att fungera som Bipolär, ha ADHD, hög IQ och vara Asperger-mamma? Lyssna på Jenny som är en underbar, engagerande föreläsare! Inte en minut under hennes föreläsning är utan beröring i det inre!"

Maria Cederlöf, Projektledare Mässan för Psykisk (o)hälsa, EXPO MEDICA


🧠


Föreläsningen "Bli föreläsare"

"Under mina 30 år i kommunikationsbranschen har jag varit på otaliga kurser och föreläsningar i ämnet presentationsteknik. Det som får Jenny Åkerman att verkligen sticka ut är att hon förutom de vanliga grunderna även ger mycket verkningsfulla tips kring hur man på riktigt får publiken med sig från allra första stund och hur man får den att aktivt och intresserat hänga med i de resonemang som man för. Jag har aldrig tidigare lärt mig så mycket som i denna."

EvaMarie Törnström, Fd Kommunikationschef på Mjärdevi Science Park och Kriminaltekniska laboratoriet,
fn kommunikationsstrateg på LRF


🧠

 

” Vi går omkring med ett leende på läpparna fortfarande. Det här kommer vi hålla i minnet, länge, länge."

Irene Broberg, SIDA


🧠


"Du lyckades verkligen både inspirera och utmana oss.
Och tack för att du fångade in precis det som vi hade önskat. Det blev en perfekt avslutning på vår nätverksträff."

Kerstin de Potocki, Stockholms Läns Landsting


🧠


"Det var väldigt bra. Riktigt bra med att visa på hjärnan och dess funktioner och att göra det på ett lättförklarligt sätt. Helt annorlunda än de föreläsningar de vanligtvis har om bemötande. Det som är så bra med Jenny är att hon är en helt vanlig människa, hon försöker inte göra sig till. Hon är väldigt inspirerande, hon är bra på att härma andra, dvs skådespela. Hade hon haft böcker med sig, hade hon sålt en massa."

Jaana Haaru, Systembolaget Norrbotten


🧠


”Hade den stora glädjen att delta den 22 april på 'NLP i en liten ask'. Jag hade fantastiskt skoj. Tack Hjärnladyn för ännu ett föredrag i världsklass!”

Cecilia Rojek


🧠


"Jenny Åkerman – en föreläsare att minnas! Collectum hade det stora nöjet att bjuda in Jenny Åkerman som föreläsare på en internkonferens i april 2013. Föreläsningen blev en succé bland medarbetarna. De tre timmarna kändes aldrig långa eftersom Jenny med stor träffsäkerhet blandade seriöst med lättsamt och teori med praktik. Med inlevelse, mimik och uttrycksfullt kroppsspråk bjöd hon på många skratt och tankeväckande insikter."

Anders Moberg VD Collectum AB


🧠


"Med energi, skärpa och humor ledde Jenny Akerman vår konferens i Courmayeur under fyra dagar i mars 2013. Jenny har djup kunskap, en enastående pedagogisk förmåga och är en skicklig retoriker. Som kursdeltagare kan man därför tryggt luta sig tillbaka och följa med på en inspirerande, tankeväckande och lärorik resa om hjärnans förunderliga kapacitet och om mänskligt beteende, kommunikation och attityder. Med sitt positiva sätt, sin starka personlighet och sin snabba tanke lyckades Jenny engagera hela gruppen och vi lämnade konferensen med nyvunna kunskaper, öppnare sinnen och en starkare
vi-känsla. Jag kan varmt rekommendera Jenny som föreläsare och kursledare."

Pelle Frisack Managing Partner Göteborg Advokatfirman Lindahl


🧠


"Tack så mycket! Det var den bästa föreläsningen jag varit med om, du är fantastisk! "

Maria Tandashvili
Socialsekreterare
Nykvarns Kommun


🧠

Skriv en referens!

Låt andra få veta vad du tycker.

Vill du lämna en referens, berätta vad som fångade eller berörde dig?

Det kan gälla en föreläsning, en webbkurs eller något helt annat du vill tala om.


Tack på förhand!

Jenny

 
 
 
 
unsplash